dilluns, 3 de desembre del 2018

Convocatòria a la roda de premsa de la impugnació de l'Ordenança de Terrasses

Després d'haver exhaurit, durant més de 2 anys, totes les vies de diàleg i negociació amb els grups municipals i el consistori, una àmplia aliança d'entitats i col·lectius veïnals i de la discapacitat impugna la nova Ordenança de Terrasses davant la justícia.

La Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB) i ECOM han presentat, amb el suport de nombroses entitats i col·lectius, sengles recursos contenciosos administratius. Es basen en l'incompliment de normatives superiors d'accessibilitat i igualtat d'oportunitats, de contaminació acústica i ambiental i de procediment administratiu i participació ciutadana.

Les entitats qüestionen si qui governa a l'Ajuntament són els partits polítics o els lobbies econòmics, i els hi retreuen l'ús electoralista de la imatge de col·lectius - com el de discapacitat- quan alhora legislen vulnerant els seus drets fonamentals.

Dia: dimarts 4 de desembre
Hora: 11:00h
Lloc: FAVB (C/ Obradors 6)


Contactes de premsa:
FAVB: Ana Menéndez, 628 916 110
ECOM: Montse García, 626 783 847
ABTS: Daniel Pardo, 622 673 469
Carrers per a Tothom: José Ángel Carrey 608 038 822

Donen suport:
Les AVV ALERTA Poble-Sec, Besòs, Cadena Estrellas Altas, Casc Antic, Centre Social De Sants, Clot-Camp De l'Arpa, Dreta De l'Eixample, Egara, El Triangle De Sants , Esquerra De l'Eixample, Font De La Guatlla, Fort Pienc, Gòtic, Horta, Joan Maragall Guinardó, La Sagrera, l'Òstia, Maresme BCN, Poble Sec, Poblenou, Prosperitat, Sagrada Família, Salvem El Turó, Sant Andreu De Palomar, Sant Antoni, Sant Cugat Centre, Sant Ramon Nonat, Torre Llobeta, Veïns Per La Independència, Vila De Gràcia, Vilapiscina i la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona - FAVB.
Les entitats i col·lectius ACIC (Associació Catalana Per A La Integració Del Cec), Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS), ATTAC Catalunya, Barceloneta Diu Prou, Carrers Per A Tothom, Ciutat Vella No Està En Venda, Col·lectiu Intermitent De San Pere i Santa Caterina, Consell d'Associacions de Barcelona, Ens Plantem Poblenou, Fem Plaça, Fem Sant Antoni, Grup De Treball De FEM RAMBLA, Plataforma Som Paral·lel, Salvem Les Drassanes, SOS Carrer Enric Granados, SOS Rambla– Veïns, 500x20 El Lloguer Públic i Assequible

1 comentari:

  1. Where to Bet on Sports To Bet On Sports In Illinois
    The 바카라 사이트 best sports bet types 토토 사이트 홍보 and bonuses available in Illinois. The most common sports betting options available. Bet $20, https://tricktactoe.com/ Win $150, Win casinosites.one $100 or

    ResponElimina